Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Οι εισαγγελείς της παγκόσμιας οικονομίας

Οι εταιρίες αξιολόγησης του χρέους έχουν εξελιχθεί σε δυνάστες της παγκόσμιας οικομίας -χωρών και επιχειρήσεων. Αν και στις πιο σοβαρές οικονομικές κρίσεις οι εκτιμήσεις αποδείχθηκαν εκτός χρόνου και τόπου πχ κρίση της ΝΑ Ασίας εντούτοις σήμερα όλα τα εθνικά κράτη τρέμουν τις ρήσεις τους. Το realestatenews.gr παρουσιάζει το προφιλ των σύγχρονων εισαγγελέων της οικονομίας που έχουν συγκεντρώσει την μήνι κρατών και πολιτών.

Fitch Ratings

Η John Knowles Fitch ιδρύθηκε από τον οίκο Fitch Publishing Company το 1913. H Fitch δημοσίευε οικονομικές στατιστικές για επενδύσεις στη βιομηχανία ." Το 1924, ο οργανισμός Fitch παρουσιάζει την αξιολόγηση ΑΑΑ μέσω του συστήματος διαβάθμισης . Με στόχο να προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες αξιολόγησηςσε παγκόσμιο επίπεδο , στα τέλη της δεκαετίας του 1990 συγχωνεύθηκε με τη Fitch IBCA του Λονδίνου, θυγατρική της Fimalac, SA, μια γαλλική εταιρεία. Η Fitch απέκτησε επίσης τις Thomson Bankwatch και Duff & Phelps Credit Ratings. Από το 2004, η Fitch άρχισε να αναπτύσσει θυγατρικές που ειδικεύονται στην επιχείρηση διαχείρισης κινδύνου, υπηρεσίες δεδομένων και τη χρηματοδότηση της κατάρτισης βιομηχανίας με την εξαγορά της καναδικής εταιρείας, Algorithmics, καθώς και τη δημιουργία Fitch Solutions.

Moody

Η John Moody and Company δημοσίευσε για πρώτη φοράτο "Moody Εγχειρίδιο »το 1900. Το εγχειρίδιο περιείχε τα βασικά στατιστικά στοιχεία και γενικές πληροφορίες για μετοχές και ομόλογα των διαφόρων βιομηχανιών. Από το 1903 μέχρι το κραχ του χρηματιστηρίου του 1907, το "Εγχειρίδιο Moody" κάλυπτε το σύνολο της αγοράς των ΗΠΑ. Το 1909 Moody άρχισε να δημοσιεύει " αναλύσεις με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την αξία των τίτλων. Την επέκταση αυτής της ιδέας οδήγησε στη δημιουργία του 1914 του Moody Investors Service, η οποία, κατά τα επόμενα 10 έτη, θα παρέχει εκτιμήσεις για όλες σχεδόν τις αγορές κρατικών ομολόγων . Από τη δεκαετία του 1970 άρχισε η Moody να προσφέρει υπηρεσίες διαβάθμισης για εμπορικά ομόλογα και τραπεζικές καταθέσεις,ώστε να γίνει ένας ολκληρωμένος οργανισμός αξιολόγησης .

Standard & Poors

Δραστηριοποιήθεικε για πρώτη φορά με δημοσιεύσεις το 1860. Ήταν ο πρόδρομος των υπηρεσιών ανάλυσης και της υποβολής εκθέσεων που πρέπει να αναπτύχθεικε κατά τον επόμενο αιώνα. Στατιστικά δημοσίευεσε το 1906,και αφορούσαν στατιστικές σειρές εταιρικών ομολόγων, δημόσιου χρέους και δημοτικών ομολόγων . Standard συγχωνεύτηκε με το Publishing το 1941 για να σχηματίσουν την Standard and Poor τς Corporation, η οποία εξαγοράστηκε από την The McGraw-Hill Companies, Inc το 1966. Η Standard and Poor s έχει γίνει γνωστή από τους δείκτες, όπως ο S & P 500, που είναι δείκτης του χρηματιστηρίου και εργαλείο για την ανάλυσης και λήψης αποφάσεων.

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki