Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα μυστικά της ενοικίασης ενός εξοχικού

Όλες οι έρευνες καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα: Φέτος λιγότεροι έλληνες θα κάνουν διακοπές, λόγω έλλειψης χρημάτων και ανασφάλειας. Έσχατη γραμμή άμυνας είναι πλέον η προοπτική της ενοικίασης είτε μόνοι σας είτε με κάποιους άλλους ώστε να επιμεριστείτε το κόστος. Οι τιμές έχουν πέσει, οι ιδιοκτήτες είναι πιο διαλλακτικοί στις απαιτήσεις τους και τα περιθώρια συμφωνίας είναι μεγάλα.Αν θέλετε να νοικιάσετε σπίτι για διακοπές δεν είναι αργά. Αρκεί :

 

1. Ξεκινήστε αναζήτησή σας Εάν δεν είστε βέβαιοι για το απο πού θα αρχίσετε την αναζήτηση , πρώτος στόχος σας πρέπει να είναι να ξεκαθαρίσετε τον προορισμό και το χρόνο της μίσθωσης . Αφού πήρατε αυτές τις αποφάσεις, οι τοπικοί κτηματομεσίτες μπορεί να βοηθήσουν στην εξεύρεση του σπιτιού.

 

2. Συμβουλευτείτε πολλές πηγές Μιλήστε με όσο το δυνατόν περισσότερους που ξέρουν την περιοχή για να έχετε μία εικόνα όχι μόνο για τις τιμές αλλά και για τις πιο βολικές περιοχές.

 

3. Διαβάστε ολόκληρο το συμβόλαιο Δυστυχώς , οι άνθρωποι είναι συχνά τόσο χαρούμενοι που βρήκαν σπίτι των διακοπών και τόσο ανυπόμονοι για να εγκατασταθούν σε αυτό που προσπερνούν το συμβόλαιο της μίσθωσης. Όμως , το έγγραφο αυτό δεν πρέπει να αγνοηθεί γιατί περιγράφει όλες τις υποχρεώσεις. Επίσης βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει ποιος πληρώνει για :

 

* Λογαριασμούς κοινής ωφέλειας

 

* Τηλέφωνο

 

* Καθαρισμό

 

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τι ισχύει με τα κατοικίδια ζώα . Είναι σημαντικό να αποκτηθεί κατάλογος του τι περιλαμβάνεται στο μίσθωμα. Για παράδειγμα, τα έπιπλα .

 

4. Μπορείτε πάντα να διαπραγματευτείτε το τίμημα

 

5. Ρωτήστε για τις υπηρεσίες καθαριότητας Μερικά σπίτια έχουν υπηρεσία καθαριότητας που έρχεται την τελευταία ημέρα και το κόστος το χρεώνουν στον ενοικιαστή. . Άλλου μπορεί οι καθαρίστριες να έρχονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα .

 

6. Φωτογραφία την ημέρα παραλαβής/παράδοσης

 

7. Έχετε το τηλέφωνο επικοινωνίας του ιδιοκτήτη;

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki