Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Θα καταβάλλεται το ενοίκιο ...

Μπορεί να κλείσει αλλά το ενοίκιο θα πληρώνεται. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από τις διευκρινίσεις σχετικά με την απόφαση του Ομίλου Metro Group να προχωρήσει σε αποχώρηση από την ελληνική αγορά της Media Saturn, με ταυτόχρονο κλείσιμο των τριών από τα πέντε καταστήματα και παραχώρηση των δύο υπολοίπων στην εταιρεία Media Markt που έδωσε η Μπάμπης Βωβός .Όπως αναφέρει η εταιρεία, το ένα εκ των τριών καταστημάτων για τα οποία ελήφθη η απόφαση διακοπής λειτουργίας και ειδικότερα αυτό του Π. Φαλήρου, εκμισθώθηκε από τον Όμιλο ΜΒΔΤ προς την «Media Saturn Ηλεκτρονικά Ελλάς Συμμετοχική Ανώνυμη Εταιρεία», με ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης, το οποίο υπεγράφη στις 03.10.2005.

Η μίσθωση έχει 12ετή διάρκεια και, σύμφωνα με την από 29.10.2010 Τροποποίηση - Συμπλήρωση του άνω συμφωνητικού, η μισθώτρια έχει παραιτηθεί, καθ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, του δικαιώματος πρόωρης καταγγελίας από αυτήν, που της παρέχει το άρθρο 43 του Π.Δ.34/1995, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 17 του Ν.3853/2010. Τις υποχρεώσεις της μισθώτριας, που απορρέουν από το άνω υπογραφέν ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης, όπως αυτό έχει τροποποιηθεί, έχει εγγυηθεί και η μητρική γερμανική εταιρεία «Media Saturn Holding GmbH», τονίζει η ΜΒΔΤ.

Με βάση τα παραπάνω και ανεξάρτητα από την επιχειρηματική απόφαση του Ομίλου METRO GROUP σχετικά με το κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος, η διοίκηση της ΜΒΔΤ θεωρεί ότι «η υπογραφείσα σύμβαση μίσθωσης είναι απολύτως ισχυρή και θα πρέπει οι όροι της να τηρηθούν μέχρι την ολοκλήρωση της μισθωτικής περιόδου».

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki