Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Μικρά απο χρυσάφι

Καθώς η ύφεση, συνεχίζει να «τρώει» τα εισοδήματα ίσως είναι η ώρα να αναθεωρήσουμε μερικές βασικές παραδοχές για τον τρόπο ζωής. Παλιά λέγαμε ότι το «μεγάλο σπίτι είναι όμορφο» . Σήμερα όμως η άποψη ότι : «το μικρό είναι έξυπνο», επικρατεί. Σας παρουσιάζουμε τα επτά πλεονεκτήματα των μικρών σπιτιών.

1.Εξοπλισμός -έπιπλα:Έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα θα πρέπει να δαπανηθούν για να γεμίσει ένα μεγάλο σπίτι; Αντίθετα , τα μικρότερα σπίτια «γεμίζουν» με πολύ λιγότερα χρήματα.

2. Οικονομία : Μην με παρεξηγείτε, αλλά τα μεγάλα δωμάτια μπορεί να είναι όμορφα, αλλά με πιάνει δέος, αν σκεφτώ πόσα χρήματα απαιτούνται για λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης . Ένα μικρό σπίτι σημαίνει μικρότερους λογαριασμούς.

3. Φόροι :Οι φόροι λόγω ιδιοκτησίας απορροφούν πλέον ένα σημαντικό ποσό εισοδήματος. Μεγάλο σπίτι σημαίνει τις περισσότερες φορές περισσότερους φόρους

4. Τα καλά της οικογενειακής εστίας: Όταν ήμουν παιδί, ο αδελφός μου και εγώ και μοιραστήκαμε ένα υπνοδωμάτιο . Τα χρόνια της «συγκατοίκησης» μας έδεσε και σήμερα στα 40 ακόμα θυμόμαστε τις βραδινές εξομολογήσεις μας .

5. Design: Τα μικρά σπίτια, ενθαρρύνουν την διακόσμηση με γνώμονα τον έξυπνο σχεδιασμό.

6. Κόστος συντήρησης :Τα μεγαλύτερα σπίτια έχουν μεγαλύτερο κόστος συντήρησης σε σύγκριση με ένα μικρότερο. Απλώς σκεφτείτε πόσα χρήματα θα ζητήσουν για ένα βάψιμο σπιτιού 150 τμ και πόσα για 100 τμ.

7 Μικρότερο κόστος: Τα μικρότερα σπίτια για να τα αποκτήσει ή να τα νοικιάσει κάποιος, πρέπει να πληρώσει λιγότερα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki