Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πέντε τεστ για την γειτονιά

Πέντε χρόνια πριν, ήταν εύκολο να ξεχωρίσει κάποιος μια καλή γειτονιά από μια κακή. Σήμερα, όμως, για να καθοριστεί αν μια γειτονιά είναι καλή και κυρίως αν θα κρατήσει την αξία της δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε την ιδανική γειτονιά .

1. Συνοικία:

Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το κέντρο της περιοχής και να φανταστείτε εσάς και την οικογένεια σας να ζείτε εκεί. Προηγουμένως όμως συντάξετε μία λίστα με το πώς θα θέλατε να είναι η καθημερινότητα σας. Αν η βόλτα συμπίπτει με τα στοιχεία της λίστας τότε είστε σε καλό δρόμο…

2. Κοιτάξτε Δημόσιες Υπηρεσίες:

Οι δρόμοι είναι καθαροί; Είναι τα πάρκα σε καλή κατάσταση; Είναι η κομμένο το γκαζόν στις πλατείες; Όλα αυτά δείχνουν αν ο δήμος και η κεντρική κυβέρνηση ενδιαφέρονται για την γειτονία που θέλετε να ζήσετε και κυρίως αν οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας λειτουργούν με συνέπεια .

3. Κοιτάξτε Σχολεία:

Αν έχετε παιδιά, τότε η ποιότητα των τοπικών σχολείων είναι ένα τεράστιο θέμα. Ακόμα κι αν δεν έχετε παιδιά τα σχολεία εξακολουθούν να παίζουν ρόλο μόνο και μόνο επειδή όταν έρχεται χρόνος να πωλήσετε, οι αγοραστές σας θα έχουν παιδιά.

4. Εξετάστε τις Ενδείξεις: Βλέπετε πολλά κατοικίες για πώληση;

Η γειτονιά σας έχει πολλά φθηνά διαμερίσματα προς ενοικίαση ; Είναι οι κλειστές επιχειρήσεις στο κέντρο της γειτονιάς ; Αυτά είναι σημάδια ότι τα πράγματα μπορεί να είναι στην πτώση. Μην ξεχάσετε να ακούσετε. Μπορείτε να ακούσετε το θόρυβο από τον αυτοκινητόδρομο ή αεροδρόμιο; Αυτά είναι σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να εξετάσετε.

5. Συζήτηση με τους ανθρώπους:

Μιλήστε με τους γείτονές σας. Θα ζήστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, για χρόνια.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki