Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ο ΣΥΝ για τη διπλή ανάπλαση

Με αφορμή την χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της Δημοτικής Αρχής και των ιδιωτικών εταιρειών που εμπλέκονται στο ζήτημα της κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΠΑΟ στο Βοτανικό, η Ανοιχτή Πόλη (παράταξη του ΣΥΝ) επισημαίνει τα παρακάτω:
Η περσινή απόφαση του ΣτΕ που δικαίωσε πανηγυρικά όσους αγωνίστηκαν για τη διάσωση του Ελαιώνα και ακύρωσε οριστικά την προοπτική ανέγερσης εμπορικών κέντρων, ανοίγοντας ωστόσο τον δρόμο για την μεταφορά των δραστηριοτήτων του ΠΑΟ από την Λ. Αλεξάνδρας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις εντός κοινοχρήστου πρασίνου στο Βοτανικό, αποτελεί το αναπόδραστο πλαίσιο για την εξεύρεση των όποιων λύσεων αναζητούνται σήμερα από τους "εμπλεκόμενους φορείς".
Η σχετική απόφαση και το σκεπτικό του ΣτΕ πρέπει να τηρηθούν στο πνεύμα και στο γράμμα τους, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε πολλούς που ήλπιζαν ότι θα κερδοσκοπήσουν ανεμπόδιστα από την ανάπλαση στον Ελαιώνα.
Καλούμε ιδιαίτερα τη δημοτική αρχή Κακλαμάνη να εγκαταλείψει επιτέλους την τακτική υπεράσπισης των συμφερόντων Βωβού και -χωρίς μικροπολιτικές στοχεύσεις και ανούσιους τακτικισμούς- να αναλάβει θετικές πρωτοβουλίες για να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΠΑΟ, με παράλληλη δημιουργία των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία και την απόφαση του ΣτΕ χώρων πρασίνου στο Βοτανικό και τη Λ. Αλεξάνδρας.
Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι "παίζοντας καθυστέρηση" θα φέρουν πίσω από το παράθυρο όσα το κίνημα των πολιτών και η δικαιοσύνη πέταξαν από την πόρτα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki