Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Το real estate με ...κινητό

Περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο κινητά (τηλεφωνικές συνδέσεις) προστέθηκαν σε όλο το κόσμο στην διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών ,σύμφωνα με την Wireless Intelligence και έτσι ο συνολικός αριθμός των συνδέσεων έφθασε τα 5 δισεκατομμύρια. Σε πολλές περιοχές του πλανήτη μάλιστα , η διείσδυση ξεπερνά το 100% , καθώς υπάρχουν περισσότερες από μία συνδέσεις ανά άτομο στη χώρα. Η αγορά κινητής τηλεφωνίας διευρύνεται με πρωτοφανείς ρυθμούς καθώς στο τέλος του 2008 οι συνδέσεις ήταν 4 δισεκατομμύρια.

Δεν είναι μάλιστα εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η χρήση εφαρμογών φιλικών προς τα δίκτυα προβολής και προώθησης ακινήτων θα έχουν τεράστιες επιπτώσεις όχι μόνο στην δομή αλλά και στην παγκοσμιοποίηση του προϊόντος της αγοράς ακινήτων και κυρίως της κατοικίας. Αναλυτές υποστηρίζουν ότι η διαδικασία αναζήτησης κατοικίας θα διευκολυνθεί σε σημαντικό βαθμό γεγονός που θα επηρεάσει τόσο την γκάμμα των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και το τρόπο παροχής των υπηρεσιών κυρίως απο τις εταιρίες διαμεσολάβησης.

Ο βαθμός διείσδυσης είναι τόσο έντονός αφού σε ένα υπολογιστή αναλογούν τρείς συνδέσεις κινητών τηλεφώνων.Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού συμπεριλαμβανομένων της Ινδίας και της Κίνας είναι η κύρια πηγή ανάπτυξης , αντιπροσωπεύοντας το 47% των συνολικών συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας στο τέλος του Ιουνίου 2010 ενώ στη Δυτική Ευρώπη , η διείσδυση κινητών τηλεφώνων έχει φτάσει το 130% .

Παρόλα αυτά η αγορά εμφανίζει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και αυτό λόγω της επέκτασης των εφαρμογών αλλά και της αύξησης του ποσοστου διείσδυσης σε περιοχές που κινούνται κάτω απο τον μέσο όρο.Για παράδειγμα στην Αφρική όπου η διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας έφθασε το 52 %

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki