Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Λονδίνο:Τα ακριβά ακίνητα δεν έχουν πρόβλημα

Σύμφωνα με βρετανική έρευνα, το Λονδίνο συνεχίζει να προσελκύει πλούσιους αγοραστές αφού εννέα στις δέκα πιο ακριβές περιοχές ακινήτων της Βρετανίας βρίσκονται στην αγγλική πρωτεύουσα. Η πιο ακριβή περιοχή του Λονδίνου είναι το Κένσινγκτον, αφού το 52% των ακινήτων κοστίζει περισσότερο από πέντε εκατομμύριο λίρες, ενώ στο Παρκσάϊντ, που βρίσκεται μεταξύ του πιο ελιτίστικου τένις κλαμπ της Βρετανίας και του Γουϊμπλεντον, η μέση τιμή κατοικίας βρίσκεται στις 6 εκατομμύρια λίρες!

Οι αμέσως επόμενες πιο ακριβές περιοχές του Λονδίνου, είναι όσες βρίσκονται μεταξύ του Κένσινγκτον και του Τσέλσι, και οι τιμές τους κυμαίνονται γύρω στις 4,400,000 λίρες. Καθώς απομακρυνόμαστε από αυτές τις περιοχές οι τιμές σταδιακά μειώνονται. Στο Σάρεϋ, για παράδειγμα, η μέση τιμή βρίσκεται στα δύο εκατομμύρια.

Είναι ενδιαφέρον ότι ενώ η αγορά των «υπερπολυτελών» ακινήτων βρίσκεται σε ανάπτυξη, στο υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο, οι τιμές των ακινήτων μειώνονται και τα πράγματα στην αγορά προβληματίζουν οικονομολόγους και επενδυτές . Μπορεί, ενώ η βρετανική οικονομία να δυσκολεύεται να ανακάμψει και να αντιμετωπίζει προβλήματα σε ολόκληρο το φάσμα της οικονομίας, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν και αρκετοί κερδισμένοι στην οικονομία.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki