Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Το Λας Βέγκας ξεθώριασε

Η λάμψη του Λας Βέγκας ξεθωριάζει καθώς η κρίση της αγοράς κατοικίας στις ΗΠΑ γονάτισε την τοπική αγορά. Μάλιστα μία πρόσφατη μελέτη της Moody΄s αναφέρει ότι οι τιμές των κατοικιών στην πόλη του τζόγου θα φθάσουν στα υψηλότερα επίπεδα που ίσχυαν πριν ξεσπάσει η κρίση , μετά από 21 χρόνια δηλαδή το 2032. Και το Λας Βέγκας δεν είναι καν στην χειρότερη κατάσταση.

Οι αγορές κατοικίας σε πόλεις όπως για παράδειγμα το Φοίνιξ, θα χρειαστούν πολύ περισσότερο χρόνο για να επανέλθουν οι τιμές στα επίπεδα προ της ύφεσης , προβλέπει η ίδια μελέτη. Στο Φοίνιξ, για παράδειγμα, ο αριθμός των καταχωρίσεων με μειώσεις των τιμών τον Δεκέμβριο ξεπέρασε το 40% τον προηγούμενο μήνα . Πρόκειται για μία ένδειξη ότι οποιαδήποτε ανάκαμψη θα πάρει μήνες, αν όχι χρόνια, για να γίνει αισθητή.

Αλλά ,to  Λας Βέγκας παραμένει το σημείο μηδέν της κρίσης των κατασχέσεων . Αποκαλυπτικό είναι το γεγονός ότι το 1% των ακινήτων της πόλης βρίσκεται σε κατάσταση κατάσχεσης. Και φυσικά όλη αυτή η κατάσταση έχει προσελκύσει τοπικά αλλά και διεθνή «κοράκια» όπως για παράδειγμα κάποιους αυστραλούς μεσίτες που διαφημίζουν στους συμπατριώτες τους ότι :«με το κόστος αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου στην Αυστραλία ,θα μπορούσατε κύριος ενός σπιτιού στη U.S.A."

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki