Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Μ.Βρετανία: Οι δρόμοι με τα ακριβότερα σπίτια

Ποιοι είναι οι δρόμοι με τα ακριβότερα σπίτια στην Αγγλία; Σύμφωνα με έρευνα σε 230 δρόμους της Αγγλίας η μέση αξία του σπιτιού ξεπερνά το £ 1 εκ. Ο πιο ακριβός δρόμος σε ολόκληρη την Αγγλία ήταν η Parkside στο Wimbledon, νοτιοδυτικά του Λονδίνου, με τις μέσες τιμές των σπιτιών να ξεπερνούν τα £ 5 εκατ.  Περισσότεροι από τους «χρυσούς δρόμους» βρίσκονταν στο Λονδίνο, αλλά η Woodlands Road West σε Virginia Water, Surrey, είναι ο πιο ακριβός δρόμος των περιοχών που βρίσκονται έξω από την πόλη. Ακολουθούν η Burkes Road στο Beaconsfield, και οι Buckinghamshire και Brundenell Avenue στο Sandbanks, Dorset.

Ο πιο ακριβός δρόμος στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας ήταν Withinlee Road στο Macclesfield, Cheshire, όπου η μέση τιμή κατοικίας ανέρχεται σε £ 1,6 εκατ.. Ενώ στην Ανατολική Αγγλία στη Sedley Taylor Road στο Καίμπριτζ η μέση αξία του σπιτιού είναι £ 1,1 εκ..

Το Parkside, στο Λονδίνου, ακολούθησε στην κορυφή της λίστας και έπονται :η πλατεία Wycombe , Blenheim Crescent, Mallord Street και Drayton Gardens, που βρίσκονται σε Κένσινγκτον και Τσέλσι. Οι μέσες τιμές σε αυτούς τους δρόμους ξεπέρασε τα £ 4m. Κένσινγκτον και προσελκύουν διασημότητες και εξαιρετικά πλούσιους ξένους επιχειρηματίες οι οποίοι ωθούν προς τα πάνω τις τιμές . Στην έρευνα αξιολογήθηκαν επίσης οι τιμές των κατοικιών στην Ουαλία, όπου ο πιο ακριβό δρόμος ήταν Llantrithyd Road στο Glamorgan Vale, με μέση τιμή των £ 789.000.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki