Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Αυξήσεις τιμών στα ακίνητα του Παρισιού

Παρότι οι τιμές των ακινήτων στη Γαλλία παρουσίασαν σταθερότητα, οι τιμές των διαμερισμάτων στο Παρίσι και πέριξ αυτού, αυξήθηκαν το τρίτο τετράμηνο του 2010.

Η μέση τιμή ενός διαμερίσματος στο Παρίσι, σήμερα, είναι 6,381 ευρώ ανά τ.μ., αύξηση 9,7% σύμφωνα με τη Γαλλική Ένωση Μεσιτών. Τα στοιχεία του γαλλικού κράτους επιβεβαιώνουν την αύξηση στις τιμές αν και μιλούν για αύξηση 10,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.

Ισχυρή κινητικότητα παρατηρείται από τα περίχωρα του Παρισιού στο κέντρο. Οι αναλυτές επισημαίνουν ότι υπάρχει κόσμος που μετακομίζει ή από τα προάστια στο κέντρο ή από την επαρχία στο κέντρο της πρωτεύουσας προς αναζήτηση εργασίας.

Πέραν αυτού, τα χαμηλά επιτόκια έδωσαν ώθηση στις τιμές των παρισινών ακινήτων.

Ωστόσο, οι δυναμικές αυξήσεις των τιμών δεν αναμένεται να συνεχιστούν . Οι αναλυτές επισημαίνουν ότι η οικονομική αναταραχή στη Γαλλία σε συνδυασμό με το κύμα απεργιών και διαδηλώσεων, θα ρίξουν τις τιμές.

Η οικονομική δραστηριότητα στη Γαλλία έλαβε ένα δυνατό χτύπημα από τις συνεχιζόμενες απεργίες του προηγούμενου μήνα. Εργάτες και μαθητές εναντιώθηκαν στα μετρά της κυβέρνησης για το συνταξιοδοτικό που αυξάνει το όριο ολοκληρωμένης σύνταξης από τα 65 στα 67 και το ηλικιακό όριο συνταξιοδότησης από τα 60 στα 62.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki