Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΗΠΑ: Αύξηση των κατασχέσεων

Η ύφεση δείχνει το σκληρό της πρόσωπο σε όλο το κόσμο καθώς οι κατασχέσεις συνεχίζονται. Ετσι ενώ στις ΗΠΑ, καταγράφεται αύξηση στο Ηνωμένο Βασίλειο-όπως προκύπτει και απο το σχετικό ρεπορταζ- οι κατασχέσεις εμφανίζουν τάσεις υποχώρησης αν και λόγω της ανεργίας δεν αποκλείεται αναθέρμανση.

Ολοένα περισσότεροι Αμερικανοί έχασαν το σπίτι τους τον Ιούλιο εξαιτίας οφειλών τους προς τις τράπεζες, οι οποίες προχώρησαν σε κατασχέσεις-ρεκόρ τον προηγούμενο μήνα. Τον περασμένο μήνα, τα πιστωτικά ιδρύματα υλοποίησαν τις δεύτερες περισσότερες κατασχέσεις σε διάστημα ενός μηνός, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ακινήτων RealtyTrac που ανακοινώθηκαν σήμερα. Η αύξηση αυτή συμπίπτει με την επιβράδυνση στην αγορά απασχόλησης, γεγονός που σημαίνει ότι ολοένα περισσότεροι άνεργοι αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες χάνοντας το σπίτι τους. Τον Ιούλιο, οι τράπεζες κατέσχεσαν 92.858 ακίνητα, σημειώνοντας αύξηση 9% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα και αύξηση 6% σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο.

Αντίθετα , στην Μεγάλη Βρετανία τα στοιχεία που αφορούν στο β΄τρίμηνο του χρόνου εμφανίζουν μείωση των κατασχέσεων μετά τα ιστορικά υψηλά του Σεπτεμβρίου 2009.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki