Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Εργα στη παράταση ή στην αναβολή

Ελλάς το μεγαλείο σου καθώς τα χρονοδιαγράμματα υπάρχουν για να ανατρέπονται και τα έργα να μη εκτελούνται. Ενδεικτικά είναι τα παραδείγματα:

*Yποθαλάσσια αρτηρία της Θεσσαλονικής. Η σύμβαση έχει καταγγελθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο και πριν από λίγες ημέρες παραπέμφθηκε στη διαιτησία, και ο ανάδοχος διεκδικεί αποζημίωση ύψους 400 εκατ. ευρώ.

*Το μετρό της Θεσσαλονίκης προχωρά με καθυστέρηση. Στο 50% του χρόνου έχει κατασκευαστεί το 25% του έργου. Οι δύο μετροπόντικες έχουν βάλει χειρόφρενο τους τελευταίους μήνες, αφού ο ανάδοχος ζητά από το Δημόσιο επιπλέον κονδύλια ύψους 100 εκατ. ευρώ

*Στο μετρό της Αθήνας  Αφορά επεκτάσεις συνολικού μήκους 7,3 χλμ. με 10 νέους σταθμούς, που έπρεπε να λειτουργούν από τα τέλη του 2008. *Στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας .Η κάλυψη του Διακονιάρη, η σύνδεση της εθνικής οδού με το λιμάνι, τα έργα ύδρευσης στον Πείρο και τον Παραπείρο έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί από τις αρχές του 2008.

*Η παράκαμψη του Αγρινίου (τμήμα Αγγελόκαστρο-Κουβαράς) έχει ξεκινήσει από το 2004 με προϋπολογισμό 89 εκατ. ευρώ και έχουν ήδη καταβληθεί 161, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα που θα τελείωναν την άνοιξη του 2009.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki