Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Προτάσεις Ρεβύθη για την κτηματαγορά

Να σταματήσει η φορολογική επιδρομή που δέχονται κυρίως τα ακίνητα και να δοθούν κίνητρα και να ξαναέρθουν τα χρήματα από το εξωτερικό και να επενδυθούν - αξιοποιηθούν στην χώρα μας, με μια μείωση της φορολογίας ακινήτων στο 50% ζήτησε με δηλώσεις του σήμερα ο κ. Γιάννης Ρεβύθης, πρόεδρος των μεσιτών Αθήνας.
Όπως αναφέρει, τα  μέτρα που έχουν επιβληθεί  μέσω του φορολογικού νομοσχεδίου δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα και είναι αντικίνητρα  για την ανάπτυξη της Κτηματαγοράς.
«Είναι επιβεβλημένη ανάγκη η πολιτεία να βρει λύσεις για να ξεπαγώσει την ήδη παγωμένη κτηματαγορά και υπάρχουν τρόποι που μπορεί εύκολα ο τρίτος πυλώνας της οικονομίας να αρχίσει και πάλι να λειτουργεί. Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα συνάντηση με φορείς του Υπουργείου Οικονομικών για να συζητήσουμε ώστε να βρούμε μια διέξοδο στα προβλήματα που ανακύπτουν από τις μειωμένες αγοραπωλησίες (αύξηση της ανεργίας, μείωση του τζίρου σε χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, και μειωμένα έσοδα για το κράτος)», καταλήγει ο κ. Ρεβύθης.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki