Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Επτά επενδύσεις στα σκαριά

Επτά επενδύσεις που αφορούν και την παραθεριστική κατοικία βρίσκονται στα σκαριά. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται:

Η πρώτη επένδυση αφορά την περιοχή Κάβο Πλάκο Λασιθίου της Κρήτης και προβλέπει τη δημιουργία ξενοδοχείου πέντε αστέρων δυναμικότητας 2.500 κλινών και υπεύθυνη για την επένδυση παρουσιάζεται η Εταιρεία Ανάπτυξης Ανατολικής Κρήτης.

Η δεύτερη επένδυση προβλέπεται να γίνει στην Ιο και ειδικότερα την περιοχή Κουμπάρα. Πρόκειται για σύνθετο τουριστικό κατάλυμα που περιλαμβάνει ξενοδοχείο και τουριστικές κατοικίες.

Η τρίτη αφορά επένδυση στη Μήλο για τη δημιουργία σύνθετου τουριστικού καταλύματος και σύμφωνα με πληροφορίες έχει δοθεί έμφαση στις υποδομές για Spa.

Η τέταρτη επίσης αφορά σύνθετο τουριστικό κατάλυμα στη Τζια και ειδικότερα στην περιοχή Βρόσκοπο σε μια έκταση 700 στρεμμ.

Η πέμπτη αφορά στη δημιουργία σύνθετου τουριστικού καταλύματος στην Αχαΐα που ανήκει στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου. Το επενδυτικό σχέδιο έχει κατατεθεί από την Ι. Μ. Αιγιαλείας και βρίσκεται σε αρχικό στάδιο για την έγκριση καταλληλότητας της έκτασης.

Η έκτη αφορά την περιοχή της Χαλκιδικής και ειδικότερα το Πόρτο Καρράς με τη δημιουργία τουριστικών κατοικιών. Η πρόταση έχει κατατεθεί από επενδυτή, αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα πρέπει να επιλυθούν πολλά και δύσκολα θέματα καθώς η περιοχή είναι δασική.

Η έβδομη αφορά την περιοχή της Βοιωτίας και ειδικότερα την περιοχή Σκορπονέρι Ορχομενού με τη δημιουργία πεντάστερης ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 4.100 κλινών σε μια έκταση περίπου 500 στρεμμ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki