Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τι θα πρέπει να ψάξετε ως ενοικιαστής

Μετά τη μετακίνηση σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμά του στο Εξάρχεια απο το Χαλάνδρι ο Ν.Π. ανακάλυψε ανακάλυψε ότι η καθημερινότητα του ήταν πολύ διαφορετική.Δεν ήταν μόνο τα μαγαζιά και η λαϊκή αγορά και το σουβλατζίδικο. Σε αυτά μπορούσε να προσαρμοστεί... Το πρωτό πρόβλήμα προέκυψε όταν διαπίστωσε ότι η γυναίκα που ζουσε στον επάνω όροφο έβαζε το στερεοφωνικό της στην διαπασών τις πιο περίεργες ώρες. Μετά από απο μία εβδομάδα διαπίστωσε ότι ο ένοικος του πέμπτου έκλεινε την θέση πάρκινγκ. Τί είχε πάει στράβα; Δεν είχε ψάξει όσο έπρεπε το τρόπο ζωής στην καινούργια πολυκατοικία. Είχε δεί μόνο το ενοικιο και δεν είχε ελέγξει για το τρόπο ζωής στο κτίριο. Σήμερα που αρκετοί στρέφονται στην λύση του ενοικίου μία έρευνα αγορά είναι απαραίτητη και για το λόγο αυτό προσπαθήσαμε να συντάξουμε μία λίστα αυτών που πρέπει να ελεγχθούν:

Οι Όροι

Η διάρκεια μίσθωσης είναι ο πρώτος βασικός όρος; Και ακολουθούν : Το ύψος της εγγύησης αλλά και τυχόν περιορισμοί.

Ανέσεις

Ποιες παροχές προσφέρονται με την ενοικίαση διαμερίσματος; Ένα από τα πιο σημαντικά είναι η στάθμευση. Κοιτάξτε το σήμα του κινητού σας τηλεφώνου και την σύνεδεση στο διαδίκτυο. Υπάρχουν περιοχές με προβληματικό σήμα στην κινητή τηλεφωνία. Ελέγξτε την αποθήκη. Αν έχετε κατοικίδιο ρωτήστε αν θα έχετε προβλήματα απο άλλους ενοίκους. Και θυμηθείτε να φέρετε μια μεζούρα, έτσι ώστε να μετρήσετε τις εισόδους και τα δωμάτια για να είστε σίγουροι ότι...το μεγάλο κρεβάτι και τα ντουλάπια σας μπορούν να χωρέσουν στην κρεβατοκάμαρα.

Γειτονιά

Πρέπει να ελέγξετε τις υποδομές της περιοχής, καθώς και της γειτονίας. Ελέγξτε πόσο κοντα βρίσκονται σουπερ μαρκετ , εστιατόρια, γυμναστήρια, φαρμακεία κ.α. αλλά και τις στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς. Ελέγξτε πόσο εύκολα μπορείτε να βρείτε ταξί ή αν θα πρέπει να περπατάτε ένα χιλιόμετρο.

Κτίριο

Επισκεφθείτε το κτίριο διαφορετικές ώρες της ημέρας για να δείτε αν είναι θορυβώδεις οιγείτονες σας και αν υπάρχουν οσμές μαγειρέματος. Είναι πάντα ασφαλές το κτίριο ή έχουν γίνει 15 κλοπές τα τελευταία δύο χρόνια; Λειτουργεί το ασανσέρ; Αισθάνεστε ασφαλείς στο περπάτημα στη γειτονιά,τη νύχτα;

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki