Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Oλοκληρώθηκε η αγορά κτιρίου στη Καλλιθέα

Η Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π.  σε συνέχεια της υπογραφής του από 7/5/2009 προσυμφώνου με την Dimand A.E. και σύμφωνα με την τροποποίηση αυτού, προχώρησε στην ολοκλήρωση της εξαγοράς του 100% των μετοχών της εταιρείας "Ταύρος Πρότυπη Ανάπτυξη Α.Ε.", ιδιοκτήτριας ενός ακινήτου.
Η υπό απόκτηση εταιρεία έχει στην αποκλειστική της κυριότητα οικόπεδο έκτασης περίπου 5.646 τ.μ. που βρίσκεται στο Δήμο Ταύρου, επί των οδών 25ης Μαρτίου, Θεσσαλονίκης και Τέω, δίπλα από τον Σταθμό ΗΣΑΠ της Καλλιθέας, επί του οποίου έχει ήδη ανεγερθεί κτίριο γραφείων πέντε ορόφων με χώρους στάθμευσης που εκτείνονται σε τρία υπόγεια. Οι χώροι του κτιρίου παραλαμβάνονται σε κατάσταση cold shell.
Το τίμημα για της απόκτηση των μετοχών της εταιρείας "Ταύρος Πρότυπη Ανάπτυξη Α.Ε." ανήλθε στο ποσό των ευρώ 9,6 εκ. Οι καθαρές υποχρεώσεις της εταιρείας ανέρχονται σε ευρώ 27,4 εκ. Σύμφωνα με σχετική εκτίμηση που διενήργησε το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ), η εκτιμηθείσα αξία του ακινήτου ανέρχεται στα ευρώ 39,1 εκ.
Παράλληλα υπογράφηκε συμβόλαιο μίσθωσης 25ετούς διάρκειας από την EFG EUROBANK CARDS A.E., εταιρεία του ομίλου EUROBANK EFG, η οποία θα αναλάβει και την αποπεράτωση των εργασιών για την διαμόρφωση του κτιρίου σε προδιαγραφές hot shell. Η καθαρή αρχική μισθωτική απόδοση ανέρχεται σε 6,5%, ενώ τα κόστη ασφάλισης και συντήρησης βαρύνουν τη μισθώτρια. Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μισθώματος ορίζεται η 1η Ιουνίου 2010.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki