Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΤΕΜΠΕ : Ψάχνει για κτίριο στο Μανχαταν της Αθήνας

Την προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση των υπηρεσιών της, ανακοίνωσε η ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε.. Πιο συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΕΜΠΜΕ και την απαραίτητη έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών, προχώρησε η έκδοση της προκήρυξης η οποία ορίζει ότι το υπό μίσθωση ακίνητο θα πρέπει να έχει τις παρακάτω τουλάχιστον προδιαγραφές:

- Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου, σύμφωνα με την εκδοθείσα οικοδομική άδεια, να είναι 1.000 τ.μ. με επιτρεπτή απόκλιση ±10%

- Να βρίσκεται πλησίον των στάσεων μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», «ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ», «ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ» και «ΠΑΝΟΡΜΟΥ» και σε μέγιστη ακτίνα επτακοσίων (700) μέτρων από αυτούς και εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων.

- Να είναι ακίνητο με χρήση επαγγελματικής στέγης. Το ακίνητο πρέπει να παραδοθεί αποπερατωμένο και έτοιμο για χρήση το αργότερο σε δύο μήνες από την υπογραφή της σύμβασης μισθώσεως και η μίσθωση θα είναι διάρκειας δώδεκα ετών.

Ως μέγιστο προσφερόμενο μηνιαίο μίσθωμα ορίζεται το ποσό των δεκατεσσάρων ευρώ ανά τ.μ. Σημειώνεται επίσης, ότι το μίσθωμα θα παραμείνει σταθερό και αμετάβλητο για τα τρία πρώτα έτη της μίσθωσης και θα αναπροσαρμόζεται για κάθε επόμενο μισθωτικό έτος σύμφωνα με τα εκάστοτε νομίμως ισχύοντα. Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει το αργότερο μέχρι την 16/09/2010 και έως 2.00 μ.μ. (λήξη χρόνου υποβαλλόμενων προσφορών), στην έδρα της ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ, Λ. Αμαλίας 26 στην Αθήνα, 3ος όροφος, Γραμματεία. Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει στις 16/09/2010 και ώρα 2:30 μ.μ., στην έδρα της ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε, ενώπιον συσταθησόμενης προς το σκοπό αυτό Επιτροπής Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται από γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή από εγγυητική επιστολή Τράπεζας για ποσό ίσο με το δέκα τοις εκατό (10%) του ανώτατου ποσού ετήσιου μισθώματος, ήτοι 18.480 ευρώ, ως εγγύηση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, την υπογραφή της συμβάσεως μίσθωσης εντός της προθεσμίας που θα ορισθεί, την υποχρέωση παράδοσης στην ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε του ακινήτου αποπερατωμένου, κατάλληλα διαμορφωμένου και έτοιμου προς χρήση και ελεύθερου παντός νομικού ή πραγματικού ελαττώματος και την εμπρόθεσμη υποβολή πλήρων τίτλων ιδιοκτησίας και σχετικών πιστοποιητικών μεταγραφής, ιδιοκτησίας, βαρών και μη διεκδικήσεων.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki