Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ικανοποιημένος ο Βωβος

grafeiaΗ ΒΩΒΟΣ εξάφρασε την ικανοποίησή της για τις χθεσινές δηλώσεις της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνας Μπιρμπίλη, με τις οποίες ξεκαθάρισε το τοπίο σε ό,τι αφορά τη συνέχιση του έργου της Διπλής Ανάπλασης στο σύνολό του, εκφράζει με ανακοίνωσή της .

Όπως τονίζει η εταιρεία, η απόφαση του ΥΠΕΚΑ για κατασκευή του εμπορικού κέντρου με συντελεστή δόμησης 1,2 βελτιώνει τον αρχικό σχεδιασμό και βοηθάει στη δημιουργία περισσότερων ελεύθερων επιφανειών, αίθριων κλπ., κάνοντας έτσι το εμπορικό κέντρο πιο φιλικό προς τον επισκέπτη και το περιβάλλον.

Η υπουργός δήλωσε ότι θα προωθήσει άμεσα στη Βουλή, προς ψήφιση, νέα νομοθετική ρύθμιση για το έργο της Διπλής Ανάπλασης, που θα θωρακιστεί νομικά, μέσω Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο θα ολοκληρωθεί με γρήγορες διαδικασίες.

«Η διοίκηση της ΜΒΔΤ, έχοντας πλέον δεδομένη την ολοκλήρωση του εμπορικού της κέντρου μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια, θα προχωρήσει σε περαιτέρω επαναδιαπραγμάτευση του τραπεζικού δανεισμού της με τις συνεργαζόμενες Τράπεζες, ενώ η εξέλιξη αυτή δημιουργεί και την πεποίθηση ότι θα εξασφαλιστούν και πρόσθετες γραμμές χρηματοδότησης για καινούργια έργα, ορισμένα από τα οποία βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη», τονίζει η εταιρεία.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki