Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Απο τη Σόφια στο Ηράκλειο

Επέκταση στη βουλγαρική αγορά επίπλωσης και ειδών κατοικίας βάζει ο όμιλος Φουρλή ολοκληρώνοντας στη Σόφια μεγάλη επένδυση, για την ανάπτυξη του σήματος της αλυσίδας ΙΚΕΑ. Το πρώτο κατάστημα της σουηδικής πολυεθνικής φίρμας στη Βουλγαρία πρόκειται να ανοίξει στις 20 Σεπτεμβρίου, σε ιδιόκτητο χώρο, στον περιφερειακό της Σόφιας.

Το ΙΚΕΑ της Σόφιας καλύπτει στεγασμένη επιφάνεια 29.000 τ.μ. και από άποψη κτιριακών εγκαταστάσεων είναι το μεγαλύτερο ΙΚΕΑ του ομίλου, παρέχοντας ευρεία γκάμα με πάνω από 7.500 κωδικούς ειδών κατοικίας. Επίσης διαθέτει 1.200 θέσεις parking, εστιατόριο και καφετέρια, ενώ θα απασχολεί και περί τα 330 άτομα. Σύμφωνα με τις έρευνες που έχει εκπονήσει ο ελληνικός όμιλος, η αγορά της Βουλγαρίας «σηκώνει» μέχρι τρία καταστήματα ΙΚΕΑ. Ήδη με βάση αυτή τη διαπίστωση η διοίκηση της «Φουρλής» μελετά το επόμενο βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του σήματος στην περιοχή της Βάρνας καθώς και σε Μπουργκάς ,Φιλιππούπολη, χωρίς όμως να έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Εντός συνόρων δε, η αλυσίδα έχει περιλάβει στον προγραμματισμό της τη δημιουργία ΙΚΕΑ στην Κρήτη και αναζητά ακίνητα στην περιοχή του Ηρακλείου.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki