Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Λήφτινγκ στο COSMOS

Στρατηγικό σχέδιο αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, προωθεί η Lamda Development αρχής γενομένης με την υπογραφή συμφωνίας για την ανάπτυξη πολυκαταστήματος Attica που αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέχρι τον Μάρτιο του 2012. Η ενδυνάμωση των εμπορικών σημάτων στο mall έχει ξεκινήσει τους τελευταίους 6 μήνες με την ένταξη καταστημάτων H&M, INTERSPORT, DPAM, LAPIN HOUSE, YAMAMAY, JENNYFER, Ι-ΒΑΝΚ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, MULTIRAMA και VODAFONE. Παράλληλα, η διοίκηση του εμπορικού κέντρου προχωρά:

* Σε αισθητικές και αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις που βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού και της ανάθεσης μελετών.

* Βελτιώσεις στο χώρο στάθμευσης που στοχεύουν μεταξύ άλλων σε βελτίωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ενίσχυση της φύλαξης και του φωτισμού

* Τη χάραξη νέας επικοινωνιακής πολιτικής και ενεργειών μάρκετινγκ, που στόχο έχουν τη διατήρηση της υψηλής επισκεψημότητας του κέντρου και την περαιτέρω αύξηση της, καθώς και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Υπενθυμίζεται ότι η Lamda έχει επενδύσει τον περασμένο Νοέμβριο το ποσό των 80 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 100% του εμπορικού κέντρου καθώς και την πλήρη ανάληψη της διαχείρισής του.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki