Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τρία νέα εμπορικά κέντρα

Τρία νέα εμπορικά κέντρα Αθήνα επόμενες 60 μέρες. Πρόκειται για το Capitol Αthenian του ομίλου Χαραγκιώνη στο κέντρο της Αθήνας και το εμπορικό κέντρο Αthens Μetro Μall από την εταιρεία Τalima Venture, στον Αγιο Δημήτριο, τα οποία θα λειτουργήσουν μέσα στον Νοέμβριο και το εμπορικό Ψυχικό Ηigh Street, το οποίο εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο.

Στις 29 Νοεμβρίου αναμένεται να ανοίξει το νέο εμπορικό κέντρο Αthenian Capitol, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου, Ιουλιανού και Σκαραμαγκά, στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο αφορά μια επένδυση ύψους 45 εκατ. ευρώ. Εκτιμάται ότι θα έχει 3,6 εκατ. επισκέπτες ετησίως,εκ των οποίων οι 500.000 Θα περιλαμβάνει περί τα 28 με 30 καταστήματα, 10 καφέ και εστιατόρια, αλλά και κινηματογράφο 3D, ενώ στην εσωτερική πλατεία θα λειτουργούν χώροι καφεστίασης, ενώ στον πολυχώρο θα υπάρχουν εκτός από bowling, παιδότοπος, αλυσίδες εστίασης και καταστήματα ένδυσης- υπόδησης.

Μία ημέρα αργότερα θα ανοίξει το νέο εμπορικό κέντρο Αthens Μetro Μall στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, δίπλα στο μετρό, επί της λεωφ. Βουλιαγμένης. Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 75 εκατ. ευρώ από την εταιρεία Τalima Venture, . Το νέο εμπορικό κέντρο μεικτής εκμισθωμένης επιφάνειας 21.000 τ.μ. με 85 καταστήματα.

Ενα ακόμη εμπορικό κέντρο , μικρότερου εμβαδού βρίσκεται στο Ψυχικό το οποίο αναμένεται να ανοίξει πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.  Πρόκειται για μια επένδυση της τάξης των 34 εκατ. ευρώ, που θα στεγάζει 15 καταστήματα, έναν χώρο ψυχαγωγίας- εστίασης, ένα πάρκινγκ και χώρους υπηρεσιών που αφορούν την υγεία και την ομορφιά.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki