Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΚΗΦΙΣΙΑ :Για την τιμή μιάς Μπομπονιέρας

Κόντρες στην Κηφισιά για την τύχη του κινηματογράφου Μπομπονιέρα. Απο την μία πλευρά βρίσκεται ένας απο τους ιδιοκτήτες του κινηματογράφου ο γνωστός επιχειρηματίας κ.Θ. Χαραγκιώνης και απο την άλλη ο δήμος της Κηφισιάς.

Αντικείμενο οι προτάσεις ανάπλασης του επιχειρηματία για τις οποίες διαφωνεί ο δήμος ο οποίος απο την πλευρά του θέλει να αγοράσει τον συγκεκριμένο χώρο. Μάλιστα η κόντρα έγινε δημόσια στις 7 Ιουνίου σε εκδήλωση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας .

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Κηφισιάς "πριν από την προβολή της ταινίας, αν και δεν αναφερόταν στην πρόσκληση, έγινε παρουσίαση πρότασης ανάπλασης του κινηματογράφου από τον κύριο Θεόδωρο Χαραγκιώνη, εκ των ιδιοκτητών του κινηματογράφου «Μπομπονιέρα»." Η αντίδραση του δήμου ήταν άμεση και με ανακοίνωση του δημάρχου έγινε γνωστό ότι "καμία πρόταση για ανάπλαση του κινηματογράφου «Μπομπονιέρα» δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζεται, χωρίς να έχει λάβει την απαιτούμενη έγκριση και την νόμιμη άδεια. Σήμερα με την υφιστάμενη νομοθεσία δεν μπορεί να γίνει η προτεινόμενη ανάπλαση. Όσον αφορά την προσωπική μου άποψη, εμμένω στην πρόταση μου προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς για αγορά του συγκεκριμένου χώρου από τον Δήμο Κηφισιάς".

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki