Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πανστρατιά για την σωτηρία του κέντρου της Αθήνας

Αλλάζει ο τρόπος παροχής αδειών μικροπωλητών, σύμφωνα με όσα είπε ο γ.γ. Εμπορίου του ΥΠΟΙΑΝ Στ. Κομνηνός σε εκδήλωση του ΕΣΑ για την αναβάθμιση της αγοράς της Αθήνας.

Ο κ. Κομνηνός επισήμανε ότι προωθούνται μέτρα που αφορούν την εμπορική πολεοδομία, τη λειτουργία του Παρατηρητηρίου Εμπορίου και την χαρτογράφηση της εμπορικής αγοράς.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας κ. Π. Καρέλλας χαρακτήρισε το πρόβλημα της Αθήνας «εκρηκτικό ειδικά σε ότι αφορά το παραεμπόριο» που όπως τόνισε ότι «έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και αποτελεί πλέον μια τεράστια οικονομική βιομηχανία που απειλεί επιχειρήσεις, εργαζόμενους και την ελληνική οικονομία».

Υποστήριξε ακόμη ότι η επίλυση των προβλημάτων της Αθήνας απαιτεί συλλογικές δράσεις και προανήγγειλε την λειτουργία μόνιμης ομάδας εργασίας στην οποία θα συμμετέχουν εργοδοτικοί φορείς, φορείς των εργαζομένων και εκπρόσωποι υπουργείων και φορέων με στόχο την αποτύπωση, ανάλυση και προώθηση νομοθετικών ή άλλων κοινών πρωτοβουλιών για την αναβάθμιση της αγοράς.

Εκπρόσωποι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προανήγγειλαν ότι ειδική ομάδα της Αστυνομίας για το οργανωμένο οικονομικό έγκλημα θα στοχεύσει στη καρδιά του παραεμπορίου.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki