Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κατεδάφιση κτιρίου στον Πειραιά

Άρχισε σήμερα η κατεδάφιση του παλιού βιομηχανικού κτιρίου, επί των οδών Ιπποκράτους και Βαλαωρίτου, για να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου.
Το έργο αυτό εντάσσεται στο πρόγραμμα «πράσινη ζωή στην πόλη» και στους στόχους της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση των γειτονιών του Πειραιά.
Μετά την κατεδάφιση, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Παναγιώτης Φασούλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ορατοί δημοκόποι και αόρατοι δημοσκόποι, έχουν επιστρατευτεί να σπιλώσουν το έργο του Δήμου Πειραιά και το έργο το δικό μου σε αυτόν το Δήμο. Με αδιανόητα σενάρια έχουν επιχειρήσει να αποπροσανατολίσουν και να διχάσουν το λαό του Πειραιά .
Η απάντηση σε όλους αυτούς είναι το καθημερινό έργο που γίνεται στο Δήμο. Είτε λέγεται παζάρι του Πειραιά είτε λέγεται το κτίριο που κατεδαφίζεται, που ας σημειωθεί ότι δεν είναι υπόθεση μιας εβδομάδας, αλλά μιας διαδικασίας που κράτησε δύο χρόνια. Ικανοποιούμε έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής που το ζητούν από το 1984.
Για πρώτη φορά κατεδαφίζεται ένα κτίριο και παραδίδεται ως χώρος πρασίνου στους Πειραιώτες».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα είναι υποψήφιος, ο Δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, απάντησε:
« Όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν δεν εξαρτάται από μένα. Εγώ δηλώνω την πρόθεση μου να δώσω τη μάχη για τα προβλήματα του Πειραιά. Από εκεί και πέρα αν οι καταστατικές διαδικασίες του Κινήματος, στο οποίο ανήκω, δεν με επιλέξουν, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τότε βεβαίως και δεν θα είμαι.»

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki