Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τι ζητούν οι κατασκευαστές

Αποφάσεις που είναι συνδεδεμένες με την απασχόληση του ενός και πλέον εκατομμυρίου, άμεσα ή έμμεσα, εμπλεκομένων εργατοτεχνιτών και επιστημόνων συνεργατών μας με τον κλάδο των κατασκευών και την Εθνική Οικονομία γενικότερα, ελήφθησαν σήμερα στην Πανελλήνιας Συνεδρίασης της Ομοσπονδίας Κατασκευαστών – Οικοδομικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ο.Ε.Ε). Όπως ανακοίνωσε η ΟΜ.Κ.Ο.Ε.Ε. αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

Α) Φόρος Ακίνητης Περιουσίας: την άμεση ενοποίηση και μείωση όλων των φόρων ή τέλη που αφορούν τα ακίνητα σε ένα ενιαίο φόρο η τέλος με αισθητή μείωση του συνολικού ποσού που θα πρέπει να καταβάλλεται ετησίως.

Β) Αντικειμενικές αξίες: αφού η χώρα μας και οι πωλήσεις ακινήτων βρίσκονται σε τεράστια ύφεση και τα περασμένα χρόνια όλοι προσπαθούσαμε να μειώσουμε τις αξίες των ακινήτων, είναι αδιανόητο η πολιτεία να προσπαθεί να δημιουργήσει και πάλι πληθωριστικές τάσεις με τη συζητούμενη, κατά περιόδους, αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Οι αντικειμενικές αξίες πρέπει να «παγώσουν» όσο διαρκεί η ύφεση και μάλιστα να αναπροσαρμοστούν προς τα κάτω, όπου αυτές είναι μεγαλύτερες των αγοραίων όπως επίσης οι συντελεστές εμπορικότητας των επαγγελματικών ακινήτων.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki