Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Οι πόλεις των αστέρων

Όταν πρόκειται για ακίνητα, οι διάσημοι δεν κινούνται πολύ διαφορετικά από ό, τι οι περισσότεροι αγοραστές και πωλητές. Οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να ζήσουν κάπου βολικά κοντά στην εργασία , στους φίλους και τους συναδέλφους τους . Ενώ ορισμένες προσωπικότητες αισθάνονται την ανάγκη για να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή μακρυά από τους παπαράτσι τα κριτήρια των επιλογών τους όσο αφορά την αγορά ακινήτων είναι τις περισσότερες φορές τα ίδια με έμας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς Το realestatenews.gr προσπάθησε να καταγράψει τις επιλογές των διασήμων των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας ως πηγές σχετικά άρθρα από έγκυρα έντυπα :

Λος Άντζελες: Δεδομένου ότι είναι η πόλη του θεάματος πολλοί ηθοποιοί και μουσικοί ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες. Beverly Hills-West Hollywood, είναι οι περιοχές που πολλά από τα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας κινηματογράφου, είτε αγοράζουν είτε νοικιάζουν. Παραλίες όπως :Σάντα Μόνικα και το Malibu είναι επίσης δημοφιλείς.

Νέα Υόρκη: Η πόλη της επικοινωνίας αλλά και της μουσικής βιομηχανίας. Για το λόγο αυτό πολλά από τα προάστια γύρω από τη Νέα Υόρκη αλλά και περιοχές στο κέντρο της πόλης όπως : Westchester County, ή το Soho, Greenwich Village ή Williamsburg του Μπρούκλιν, είναι τόπος κατοικίας για πολλούς από τους πλούσιους και διάσημους.

Μαϊάμι: Η περιοχή κοντά Fort Lauderdale είναι τόπος κατοικίας πολλών μουσικών, μανεκέν και αθλητών . Ο Σακίλ Ο 'Νιλ συνεχίζει να κατέχει ένα σπίτι στην Starr , καθώς και οι :Eva Mendes και Dwayne "The Rock" Τζόνσον έχουν ακίνητα στην ίδια περιοχή .

Σικάγο: Στο Σικάγο ζουν αρκετοί ηθοποιοί αλλά και αθλητές όπως ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Mike Ditka

Ατλάντα: Με την άνοδο της ραπ Νότιας και χιπ χοπ, η Ατλάντα έχει γίνει μια πολύ σημαντικό πόλη στη μουσική βιομηχανία. Usher, Akon και Ludacris ζούν στην πόλη.

Νάσβιλ: Στην πόλη κατοικούν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της country μουσικής. Ο ηθοποιός Ashley Judd και ο τραγουδιστή Kenny Chesney έχουν τα σπίτια στο κοντινό Franklin, Tenn.

Austin: Δεδομένου ότι η πρωτεύουσα του κράτους του Τέξας είναι και η έδρα του Πανεπιστημίου του Τέξας, το Ώστιν προσελκύει διασημότητες όπως τον CEO της Dell Michael Dell, τον Lance Armstrong . Επίσης ζούν ηθοποιοί όπως : Kevin Costner και Matthew McConaughey..

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki