Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ζημιές η TRASTOR

Αύξηση Μισθωμάτων 11,5% στο εννεάμηνο του 2010  είχε η ΤRASTOR καθώς τα έσοδα της εταιρείας από μισθώματα στο εννεάμηνο του 2010 ανήλθαν στα € 5,8 εκ έναντι € 5,2 εκ της αντίστοιχης περσινής περιόδου παρουσιάζοντας αύξηση 11,5%. Αναλυτικότερα η πορεία των βασικών μεγεθών της εταιρείας έχει ως εξής:

- Η εταιρεία εμφάνισε ζημιές προ φόρων ύψους € 0,6 εκ έναντι κερδών € 4,6 εκ της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Διαφορά που οφείλεται στις ζημιές € 5 εκ από αναπροσαρμογή των επενδυτικών ακίνητων σε εύλογες αξίες, σε αντίθεση με κέρδη ύψους € 0,5 εκ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

- Οι ζημιές μετά από φόρους και προ έκτακτης εισφοράς ανήλθαν σε € 0,8 εκ έναντι κερδών μετά από φόρους της αντίστοιχης περσινής περιόδου € 4,5 εκ. Οι συνολικές ζημιές συμπεριλαμβανομένης της έκτακτης εισφοράς (€ 0,4 εκ), ανήλθαν σε €1,2εκ.

- Τα Κεφάλαια που προέκυψαν από την λειτουργία "Funds From Operations" ανήλθαν σε € 4,2 εκ στο εννεάμηνο έναντι € 4,4 εκ της αντίστοιχης περιόδου του 2009.

-Το σύνολο των λειτουργικών εξόδων ανήλθαν σε € 1,7 εκ έναντι € 1,2 εκ την αντίστοιχη περσινή περίοδο, αποτέλεσμα της πλήρους στελέχωσης της εταιρείας και δευτερεύοντος στην αύξηση των λοιπών λειτουργικών εξόδων που έγιναν με γνώμονα την αύξηση της εμπορικότητας συγκεκριμένων ακινήτων. Το σύνολο των λειτουργικών εξόδων για τη τρέχουσα οικονομική χρήση αναμένεται να κινηθεί γύρω στα περυσινά επίπεδα.

-Η αξία του χαρτοφυλακίου των ακινήτων ανέρχεται σε € 102 εκ έναντι € 96 εκ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο παρουσιάζοντας αύξηση, που οφείλεται στην αγορά εμπορικού ακινήτου στον Αλιμο το Δεκέμβρη του 2009, η οποία αντιστάθμισε την μείωση της αξίας των ακινήτων λόγω αναπροσαρμογών στην εύλογη αξία. Τα μακροπρόθεσμα δάνεια της Εταιρείας ανέρχονται σε € 8,5 εκ. Τα ταμειακά διαθέσιμα της Εταιρείας στις 30-09-2010 ανήλθαν σε € 12 εκ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki