Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Στην κόψη του ξυραφιού οι κατασκευές

Στις ΗΠΑ, λόγω της αναιμικής και ασταθούς οικονομικής ανάκαμψης, η ζήτηση για δομικά υλικά αναμένεται να παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Πρόσφατα η Αμερικανική Ένωση Τσιμεντοβιομηχανιών αναθεώρησε για μια ακόμη φορά προς το δυσμενέστερο τις προβλέψεις της, μεταθέτοντας την ανάκαμψη του κλάδου πέραν του 2012. Οι νέες εκτιμήσεις αναφέρονται σε χαμηλότερους ρυθμούς έναρξης νέων κατοικιών από ότι είχε προβλεφθεί προ τριμήνου και γενικότερα μία επιφυλακτική στάση ως προς την υλοποίηση των έργων υποδομής, λόγω του στόχου περιορισμού των δημοσίων δαπανών και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες πολιτείες.

Στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αναμένεται η σταδιακή επάνοδο της περιοχής σε αναπτυξιακή τροχιά, αναμένεται να οδηγήσουν προοδευτικά σε αύξηση των πωλήσεων.

Στην Αίγυπτο, οι εξελίξεις οδηγούν, βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον, σε μείωση της ζήτησης για δομικά υλικά, καθόσον οι συνέπειες των κοινωνικών αναταραχών γίνονται σταδιακά αισθητές σε όλους τους τομείς της οικονομίας της χώρας.

Θετικές εμφανίζονται οι προοπτικές για την αγορά της Τουρκίας, όπου χάρη στην ισχυρή οικονομική ανάπτυξη, η εγχώρια ζήτηση για δομικά υλικά έχει αυξηθεί σημαντικά.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki