Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ο λογαριασμός για το σπίτι

Δύο είναι οι λόγοι για να κάνετε εσείς οι ίδιο το λογαριασμό της αγοράς του σπιτιού.. Κατ 'αρχάς, ξέρετε περίπου σε τι επίπεδα μπορεί τα κινηθείτε. Δεύτερον, θέλετε να κάνετε τα δικά σας μαθηματικά, διότι μόνο εσείς γνωρίζετε την αλήθεια για την οικονομική και την εργασιακή σας κατάσταση. Τα ακόλουθα βήματα θα σας βοηθήσουν στην διαδικασία:

1. Κάντε μια λίστα με τα μηνιαία έξοδα του νοικοκυριού σας Αυτό πρέπει να

2.Κάντε μια λίστα με τα έξοδα που θα προσθέσετε όταν γίνεστε ένας ιδιοκτήτης σπιτιού. Μπορεί να είναι δύσκολο να εκτιμηθούν οι δαπάνες αυτές με ακρίβεια όταν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο υπολογισμού τους, αλλά μπορείτε να πάρετε κάποιες απαντήσεις από τους ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά

3.Υπολογίστε ποιες δαπάνες είναι ανελαστικές και ποιες όχι καθώς και ποιες δαπάνες είναι βραχυπρόθεσμες και ποιες μακροπρόθεσμες.

4.Καθορίστε το ποσό που σας έχει απομείνει μετά την αφαίρεση των δαπανών εκτός της στέγασης. Μόλις υπολογίσετε τι εισπράττετε και τι ξοδεύετε κάθε μήνα μπορείτε να υπολογίσετε πόσα σας έχουν απομείνει για τη στέγαση. Μη ξεχάσετε να προβλέψετε ένα κονδύλι για αποταμίευση έκτακτης ανάγκης.

5. Υπολογίστε τι σπίτι μπορείτε να αγοράσετε. Ένας εύκολος τρόπος να γίνει αυτό , είναι να δείτε σενάρια με βάση τις μηνιαίες πληρωμές τοκοχρεωλυτικών δόσεων στεγαστικών δανείων.. Πάρτε το ποσό της δαπάνης και υπολογίστε με ένα επιτόκιο 0,5% μεγαλύτερο από αυτό που ισχύει. Δηλαδή αν το επιτόκιο είναι σήμερα 6,5%, υπολογίστε τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά σε 6,5% και 7%.

Τόκοι και Τιμή

Όσο υψηλότερη είναι η τιμή αγοράς, τόσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά του κόστους.. Όσο χαμηλότερο είναι το επιτόκιο, τόσο πιο ακριβό το σπίτι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki