Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Έλεγχος με ένα βλέμμα

Η απαλλαγή της πρώτης κατοικίας από το «πόθεν έσχες» σας φέρνει πιο κοντά στην προοπτική του για να γίνετε ιδιοκτήτης . Έτσι, έχετε ξεκινήσει να βλέπετε σπίτια για αγορά. Τι θα πρέπει όμως να προσέχετε με το που θα μπείτε σε ένα σπίτι;Αυτές οι 5 συμβουλές πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουν .

1. Μην ξεγελιέστε από όμορφα χρώματα τοίχων Αντ 'αυτού, προσπαθήστε να φανταστείτε την μπορεί να κρύβει ένα τόσο ωραίο βάψιμο πχ υγρασία ή ρωγμές..

2. Ελέγξτε την ηλικία της κουζίνας και του μπάνιου Μία παλια κουζίνα ή ένα φθαρμένο μπάνιο μπορεί να σημαίνει μία μεγάλη δαπάνη ανακαίνισης και αντικατάστασης όχι μόνο των συσκευών αλλά και βασικών ειδών υγιεινής ή νεροχύτες.

3. Είναι τα παράθυρα παλαιά και κακοσυντηρημένα; Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο  αφού μπορεί να μεταφραστεί είτε σε κόστος αντικατάστασης είτε σε μεγάλους λογαριασμούς ενέργειας για θέρμανση και ψύξη.

4. Ελέγξτε τη στέγη Έχει ρωγμές ή μπαλώματα; Ή μήπως είναι σχετικά καινούργια; Και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο καθώς μπορεί να κρύβει  υγρασία, διαροή νερού και γενικά έργα με  μεγάλη δαπάνη.

5. Έλεγχος για ζημιές από νερά. Τα προβλήματα στην αποχέτευση και στις υδροροές πολλές φορές εμφανίζονται στο εξωτερικό του σπιτιού ακόμα και στον φωταγωγό. Για παράδειγμα καινούργιοι σωλήνες αποχέτευσης μπορεί να σημαίνουν προβλήματα …

Ανεξάρτητα από το τύπο σπιτιού που θα καταλήξετε, ένας καλός κανόνας είναι να επικεντρωθείτε στην κατασκευαστική αρτιότητα και στην διακόσμηση και στα χρώματα βαφής. Ένα  όμορφο σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν εμφανίζει κατασκευαστικές ατέλειες ή πρόβλήματα για το λόγο αυτό μη περιορίζεστε στην εικόνα αλλά προσπαθήστε να κοιτάξετε και πίσω απο αυτή...

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki