Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πριν κλείσετε συμφωνία ελέγξτε...

Θέλετε να αγοράσετε ή ακόμα και να νοικιάστε ένα σπίτι. Πριν δώσετε τα χέρια με τον ιδιοκτήτη θα πρέπει να κάνετε ένα έλεγχο. Διαβάστε λοιπόν τι συμβουλεύουν οι ειδικοί:

1. Μην ξεγελιέστε από όμορφα χρώματα των τοίχων Αντ 'αυτού, προσπαθήστε να προβλέψετε το σπίτι βαμμένο άσπρο, και να επικεντρωθείτε στην κατάσταση των δαπέδων, καθώς και οποιαδήποτε σημάδια της μούχλας υγρασίας ή δομικής ζημίας.

2. Ελέγξτε την ηλικία των εγκατάστασεων θέρμανσης, ηλετρολογικών και υδραυλικών Ένα παλιό σύστημα μπορεί να κοστίσει πολλά χρήματα , αν πρέπει να το αντικαταστήσει αμέσως και αυτό θα πρέπει να το λάβετε υπόψη όταν θα έλθει η ώρα να καταθέσετε προσφορά για το σπίτι.

3. Είναι τα παράθυρα σύγχρονων προδιαγραφών; Αυτό είναι ένα σημαντικό συν -εάν είναισύγχρονα-, καθώς θα σας περιορίσει τους λογαριασμούς σχετικά με την θέρμανση και την ψύξη .

4. Έλεγχος για διαροές υδάτων Εάν νερό διαρρέει , τότε θα δείτε συνήθως σημάδια στους εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους. Ερευνήστε τι προκαλεί τη διαροή αυτή. Είναι σημαντικό να το γνωρίζετε ώστε να μπορείτε να μάθετε πόσο θα κοστίσουν οι επισκευές.

Ανεξάρτητα σε ποιο τύπο σπιτιού καταλήξετε αγοράζουν, ένας καλός κανόνας είναι να επικεντρωθείτε στην κατασκευαστική αρτιότητα και όχι στην εμφάνιση . Ένα σπίτι που έχει άσχημη εικόνα είναι πολύ πιο εύκολο να αποκατασταθεί από ένα όμορφο σπίτι που έχει σοβαρά κατασκευαστικά ή λειτουργικά προβλήματα ..

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki