Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Αποφεύγοντας τις παγίδες

Σας ανησυχεί το ενδεχόμενο να θέλετε να αγοράσετε το λάθος σπίτι; Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή δεν ξέρετε τι θέλετε. Ευτυχώς, μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Για να κάνετε την πιο σωστή επιλογή θα πρέπει να σκεφτείτε τους "κινδύνου΅" που θα καταστήσουν την επιλογή σας λανθασμένη.

Η πρωτή κίνηση είναι να κάνετε μία λίστα με το τι περιμένετε απο το σπίτι καθως και των βασικών χαρακτηριστικών του. Επίσης ελέγξτε προσεκτικά τα οικονομικά σας γιατί αν ξεπεράσετε τα οικονομικά σας όρια κινδυνεύετε η χαρά που δίνει η αγορά να μετατραπεί σε απελπισία απο την αδυναμία να αναταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ομως η μείωση της αξίας του.Αυτό μπορεί να γίνει κυρίως απο την υποβάθμιση της γειτονιάς δηλαδή αν αλλάξουν τα δεδομένα που υπάρχουν . Για παράδειγμα σκεφτείτε την περίπτωση της χωματερής στο Γραμματικό και στην Κερατέα και πόσο θα επηρεάσει την αορά κατοικίας των γειτονικών περιοχών ή ακόμα την περίπτωση της αύξησης της εγκληματικότητας ή ακόμα ακόμα την αύξηση της ρύπανσης απο μία βιομηχανία. Οι αιτίες είναι πολλές και η λίστα μεγάλη. Για το λόγο αυτό μπορείτε να πάρετε προληπτικά μέτρα, όπως αγορά σε μια περιοχή χαμηλής εγκληματικότητας, ή προσανατολισμός του ενδιαφέροντος σε περιοχές όπου τα σπίτια είναι ιδιοχρησιμοποιούμενα.

Επίσης τα καλά σχολεία είναι ένα στοιχείο σταθερότητας. Μπορείτε να αγοράσετε επίσης να επενδύσετε σε μια περιοχή όπου υπάρχουν πολλαπλές πηγές απασχόλησης. Για όλες αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δήμο, το αστυνομικό τμήμα και κυρίως να κάνετε επιτόπια έρευνα. Στην περίπτωση που ακολουθήσετε τις συμβουλές του ρεπορταζ τότε θα κοιμάστε ήσυχοι...

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki