Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Σε ποιά τιμή θα πουλήσετε;

Αν πουλάτε το σπίτι σας , ένα από τα πρώτα βήματα είναι να καθορίσετε την ζητούμενη τιμή . Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τελική διαμόρφωση της τιμής με την οποία θα προωθηθεί το ακίνητο στην αγορά. Σύφωνα με τις απόψεις των ειδικών για να ορίσετε την αρχική τιμή συνυπολογίστε:

* Τις επισκευές και τις αναβαθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί . Μπορεί να μη πάρετε πίσω το 100% των χρημάτων που έχετε διαθέσει αλλά σίγουρα θα κάνουν το σπίτι σας πιο ελκυστικό. Εκτιμάται ότι το max της επιστροφής της δαπάνης δεν ξεπερνά το 80%

* Τις τιμές στις οποίες έχουν γίνει συμφωνίες πώλησης στην περιοχή το τελευταίο εξάμηνο. Προσοχή , στην έρευνα αγοράς που θα κάνετε προσπαθείστε να συγκεντρώσετε στοιχεία για παρόμοια σπίτια. Δηλαδή για σπίτια με ίδιο περίπου εμβαδόν που βρίσκονται στον ίδιο όροφο.

*Εντοπίστε , σπίτια που παραμένουν απούλητα για πολύ καιρό και προσπαθείστε να μάθετε τις ζητούμενες τιμές τους. Αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα που να δυσκολεύει την πώληση τότε έχετε μία αίσθηση για το που βρίσκεται η οροφή των τιμών. *

*Ζητήστε την γνώμη και την βοήθεια των ειδικών. Μία εκτίμηση της αξίας απο ένα εκτιμητικό οργανισμό είναι ένα σοβαρό στοιχείο που δεν μπορείτε να αγνοήσετε.

*Αν δεν κατοικείτε στο σπίτι ή στην ίδια γειτονιά προσπαθείστε να πληροφορηθείτε αν υπάρχουν αλλαγές πχ μία έξαρση της εεγκληματικότητας ή πρόβλεψη για άνοιγμα σχολείων είναι στοιχεία που δεν αφήνουν ανεπηρέαστη την αξία του ακινήτου.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki