Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

«Open Mall» η Κηφισιά

Ο Εμπορικός  Σύλλογος Κηφισιάς, μετά από καταγραφή  των προβλημάτων των επιχειρηματιών της πόλης και έρευνα  για την εξεύρεση λύσεων, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, μοναδικός τρόπος για την δημιουργία μιας σύγχρονης  και ανταγωνιστικής τοπικής αγοράς, απέναντι στις αγορές των όμορων Δήμων είναι, η εφαρμογή διαχείρισης του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς, σαν να ήταν ένα κλειστό mall.
Αυτό επισημαίνει ο Σύλλογος σε σημερινή ανακοίνωση και προσθέτει:
«Η έννοια του  open mall, είναι κάτι που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στην Αμερική και η πόλη της Κηφισιάς έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να το εφαρμόσει.
Το πρόγραμμα  προϋποθέτει ότι ο επιχειρηματίας, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του  ακινήτου θα καταβάλει ένα μηνιαίο αντίτιμο, όπου με αυτό θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει την διαμόρφωση σημάνσεων, κάθετη και οριζόντια (ενημερωτικές πινακίδες, χρωματισμό δρόμων), αστυνόμευση, marketing, διαφήμιση, promotion, advertizing, events επί του δρόμου, loyalty cards για τους καταναλωτές με εκπτώσεις και προσφορές, μουσική στην πόλη, website, περιοδικό της πόλης, και πολλά άλλα.
Για να γίνει  όμως το όνειρό μας πραγματικότητα, πρέπει και ευελπιστούμε να έχουμε και την συνεργασία της Δημοτικής  Αρχής.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς, βρίσκεται στο στάδιο εκπόνησης της μελέτης και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι να το παρουσιάσουμε στους επιχειρηματίες της Κηφισιάς, από Σεπτέμβριο.
Πιστεύουμε ότι  είναι ο μοναδικός τρόπος για  να ανταπεξέλθουμε δυναμικά στα δεδομένα της σύγχρονης εποχής».

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki