Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

COSMOS : Ψάχνουν για νέους μισθωτές

Στην αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου Mediterranean COSMOS στη Θεσσαλονίκη προχωρά η LAMDA Development, με την προσθήκη νέων καταστημάτων και συνεργασίας με καινούργιους επιχειρηματίες, με στόχο να αυξήσει την εμπορική κίνηση και κατ΄επέκταση τον τζίρο του κέντρου. Αυτή η κίνηση αποτελεί συνέχεια της επένδυσης των 80 εκατ. ευρώ που πραγματοποίησε η LAMDA Development τον Νοέμβριο του 2010 για την απόκτηση του 100% του εμπορικού κέντρου καθώς και την πλήρη ανάληψη της διαχείρισής του.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός για το εμπορικό κέντρο Mediterranean COSMOS περιλαμβάνει την ενδυνάμωση των εμπορικών σημάτων με το ATTICA να αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη των τελευταίων 6 μηνών κατά τους οποίος έχουν προστεθεί τα σήματα H&M, INTERSPORT, DPAM, LAPIN HOUSE, YAMAMAY, JENNYFER, Ι-ΒΑΝΚ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, MULTIRAMA και VODAFONE, αισθητικές και αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις που βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού και της ανάθεσης μελετών, βελτιώσεις στο χώρο στάθμευσης που στοχεύουν μεταξύ άλλων σε βελτίωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ενίσχυση της φύλαξης και του φωτισμού και τη χάραξη νέας επικοινωνιακής πολιτικής και ενεργειών μάρκετινγκ, που στόχο έχουν την περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας, καθώς και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Αναφέρεται ότι η πρόσφατα ανακοινώθηκε η παρουσία των πολυκαταστημάτων ATTICA στο Mediterranean COSMOS που αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μέχρι τον Μάρτιο του 2012.

Υπενθυμίζεται ότι στις αναπτύξεις της LAMDA Development περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη) με διαθέσιμο προς χρήση χώρο 147.000 τ.μ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki